Skilt og Vrider

 

Våre dører kan leveres med det meste av lås og beslag. Vi har levert dører i flere år med de beslagene vi bruker i dag og har etter mye testing kommet fram til at de skiltene som er i bruk nå er de som er best egnet for våre dører. Vi bruker aluminiums hylser gjennom dørbladet for å gi skiltet en robust og god innfestning mot dørbladet. Dette forhindrer at skiltet vrir seg løst da det er skrudd fast på 4 punkter over ett større areal enn hva du har på ett vanlig skilt.

Vi leverer i hovedsak 3 typer skilt pr dags dato som standard på våre dører, dette er tilstrekkelig til de fleste applikasjoner rundt om på de forskjellige prosjektene, men vi er behjelpelig om det skulle være ønske om andre skilt eller annet beslag.

De tre skiltene vi levere i dag er blant annet Blindskilt og Sylinderskilt. Blindskilt er det samme som sylinderskilt, men med slett overflate hvor hullet til låssylinderen skulle vert plassert. Etter dette har vi WC-skilt, som har ledig/åpent eller opptatt/låst på valgfri side av dørbladet. 

Skulle ikke disse være av interesse kan du ta en titt på våre samarbeidspartnere sine lås og beslag.

 

 

Trioving

Kaba MøllerUndall

 

 

 

Her kan du se hvilke skilt vi bruker i produksjonen vår.

Her kan du lett se forskjellen på de forskjellige skiltene, å bestemme deg for hvilken løsning du vil ha.

Under hvert bilde ser du de forskjellige navnene på skiltene, dette gjør det enkelt for oss og for deg som kunde å forstå hvilket skilt de ønsker dem på døren når de bestiller.